Image
JongNS is hét jongerennetwerk van NS voor iedere NS’er tot en met 35 jaar of wie zich zo voelt. We organiseren het hele jaar door allerlei leuke en inhoudelijke activiteiten waardoor jonge NS'ers het bedrijf, andere collega’s en andere bedrijven leren kennen. 

Je kunt hierbij denken aan een rondleiding bij verschillende afdelingen en andere bedrijven, een skireis naar Oostenrijk en gezellige borrels. Ook hebben we een jaarlijkse studiereis waarbij we voor een interne opdrachtgever in het buitenland onderzoek doen naar een actueel vraagstuk. Op deze manier versterken we de samenwerking binnen en buiten NS en zetten we innovaties op uiteenlopende onderwerpen in gang. Klinkt dit interessant?

Als jonge NS'er kun je natuurlijk niet ontbreken op deze activiteiten. Word dus snel lid! Het lidmaatschap van JongNS is geheel kosteloos en je kunt je aanmelden door je op deze site te registreren. Let op: bij aanmelding je NS-mailadres gebruiken.

Onze activiteiten
  • Kijkjes in de keuken bij andere afdelingen 
  • Directielunches 
  • Studiereis 
  • Wintersport
  • Jobswaps 
  • Race of the Classics 
  • De maandelijkse borrel, elke 1e donderdag van de maand 
  • Workshops & Trainingen (sollicitatieworkshops, trainingen bij het leercentrum)
Heb jij ideeën voor een gave activiteit?
Stuur dan een mailtje naar jong@ns.nl

Bestuur JongNS

Maarten Boele
Maarten BoeleVoorzittermaarten.boele@ns.nl
Image
Miranda Schenk
Frank Meijer
Frank MeijerBestuurslidfrank.meijer2@ns.nl
Murk de Roos
Murk de RoosBestuurslidmurk.deroos@ns.nl
Diego Salas Valencia
Diego Salas ValenciaBestuursliddiego.salas@ns.nl
Contact

Postadres
Laan van Puntenburg 100
3500 ER Utrecht

jong@ns.nl

Bestuur
Maarten Boele
Frank Meijer
Diego Salas Valencia
Miranda Schenk
Murk de Roos
Over JongNS

JongNS is het jongerennetwerk voor iedere NS'er tot en met 35 jaar of die zich zo voelt. We organiseren maandelijks allerlei leuke en inhoudelijke activiteiten zodat jonge NS'ers het bedrijf, andere collega's en andere jongerennetwerken leren kennen. Op deze manier versterken we de samenwerking binnen en buiten NS en zetten we innovaties op uiteenlopende onderwerpen in gang.